Συναθροίσεις

Κυριακάτικη λατρεία

Η Κυριακή είναι μέρα αφιερωμένη στο Θεό. Είναι η μέρα που αφήνουμε για λίγο τα προβλήματα και τις έγνοιες της καθημερινής ζωής και μαζευόμαστε για να λατρεύσουμε το Θεό.

Στην κυριακάτικη λατρεία της εκκλησίας μας ψάλουμε στο Θεό, ακούμε το μήνυμα του ευαγγελίου και συμμετέχουμε στο δείπνο του Κυρίου.

Η λατρεία ξεκινάει στις 11:00 το πρωί και είναι ανοιχτή για όλους. Μπορείτε να ενημερώνεστε για το κήρυγμα της Κυριακής μέσα από το έντυπο που βγαίνει κάθε Σάββατο και διανέμεται στην εκκλησία, αλλά και μέσω e-mail που στέλνεται σε όσους το ζητήσουν.

Συνάθροιση Τετάρτης

Η συνάθροιση της Τετάρτης είναι αφιερωμένη στην προσευχή και στη μελέτη του Λόγου του Θεού. Την ώρα αυτή ερχόμαστε ως εκκλησία μπροστά στο Θεό, ανοίγουμε τις καρδιές μας, φέρνουμε τα αιτήματά μας και ζητάμε οδηγία μέσα στη ζωή μας.

Ως εκκλησία Νέα Ζωή πιστεύουμε πολύ στη σημασία της προσευχής για την καθημερινή μας ζωή και στηριζόμαστε στην παρότρυνση του Θεού που μας λέει να Του ζητάμε και Εκείνος θα μας δίνει.

Εκτός από την προσευχή, έχουμε και μελέτη του Λόγου του Θεού. Διαβάζουμε και εξηγούμε την Αγία Γραφή και συζητάμε για τη σημασία των αρχών του Θεού στην καθημερινή μας ζωή. Η συνάθροιση της Τετάρτης είναι μια συνάντηση για να παίρνουμε δύναμη για τη ζωή μας και να μαθαίνουμε πώς να ζούμε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι τη ζωή του Θεού.

Η ώρα ξεκινάει στις 8:00μμ και είναι ανοιχτή για όλους.