Ανακοινώσεις

Τα μέτρα λόγω covid-19:

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, μέχρι νεωτέρας:   

Για τις συνάξεις μας της Τετάρτης (8.00μμ) και της Κυριακής (11.00πμ), σύμφωνα με το ΦΕΚ της Πολιτείας, για να βρισκόμαστε εντός της αιθούσης θα πρέπει να έχουμε μαζί μας, σε περίπτωση που ζητηθεί από όργανο ελέγχου, την ΑΤ και το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ ή αρνητικό αποτέλεσμα διαγνωστικού ελέγχου PCR ή rapid test ή βεβαίωση νόσησης. 

Παρακαλούμε για τη συμμόρφωση, με προσωπική ευθύνη του καθενός, στα μέτρα αυτά που κρίνονται απαραίτητα για την προφύλαξη όλων μας. Η πολιτεία μπορεί ανά πάσα στιγμή να προβεί σε έλεγχο με την επιβολή σοβαρών προστίμων.

Παραμένει βεβαίως η υποχρεωτική σε όλες τις εκδηλώσεις της εκκλησίας  χρήση διπλής μάσκας (μίας υφασμάτινης και μίας ιατρικής) ή μίας μάσκας τύπου KΝ95.

Δεν είναι αναγκαία η δήλωση προσέλευσης, για το παραπάνω χρονικό διάστημα.  


Τετάρτες 

Έχουμε επανέλθει στο κανονικό μας πρόγραμμα της Τετάρτης, όπως πάντα στις 8.00μμ.

Την Τετάρτη 1/12/2021  τη Βιβλική Μελέτη θα την έχει ο αδ. Φώτης Ρωμαίος.


Βοήθεια στους Πυρόπληκτους

Προς τα μέλη της «Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών»
Θέμα: Υποστήριξη αναγκών πυρόπληκτων 2021
Αγαπητά αδέλφια,
Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι απ’ την πρωτοφανή εξέλιξη των πυρκαγιών στην πατρίδα μας και σε όμορες χώρες. Αισθανόμαστε ότι είναι ευθύνη μας ως Εκκλησία Χριστού να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που υποφέρουν από τις τραγικές συνέπειες και να συνεργαστούμε με τις αρχές, ώστε η βοήθειά μας να πιάσει τόπο.
Είμαστε ήδη σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές στη Β. Εύβοια και προχωράμε στην αγορά τροφίμων, ειδών υγιεινής και άλλων υλικών που θα σταλούν με μια πρώτη αποστολή αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα συνεργαζόμαστε μ’ όλες τις εκκλησίες της Κοινότητάς μας για να αξιολογήσουμε τις ανάγκες και να οργανώσουμε ομάδες εθελοντών απ’ την πατρίδα μας και το εξωτερικό που θα υπηρετήσουν διάφορες βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες ανάγκες στις περιοχές που επλήγησαν.
Θέλουμε να ζητήσουμε τη συνδρομή όλων, μαζί με τη θερμή μας προσευχή, με τους τρεις παρακάτω τρόπους:
• Την προσφορά εθελοντών για τις κοινές δράσεις των Εκκλησιών μας.
• Άμεσα, δωρεές στον λογαριασμό της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ – ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ» (Alpha Bank / GR64 0140 1460 1460 0200 2022 522 / με Αιτιολογία «Πυρόπληκτοι»), για αγορά τροφίμων και υλικών για την 1η αποστολή αυτή την εβδομάδα.
• Συλλογή τροφίμων που δεν χρειάζονται ψυγείο. Θα στείλουμε κατάλογο αφού πληροφορηθούμε τις ανάγκες.
Σημειώνουμε ότι για λόγους ευελιξίας προκρίνεται η συλλογή χρημάτων, έτσι ώστε να δίνεται στους αδελφούς που θα έχουν το συντονισμό η ευχέρεια να προσαρμόζουν τις εκάστοτε αγορές αγαθών σε συγκεκριμένες ανάγκες.
Ενημέρωση – γραμματειακή υποστήριξη: Καβάκα Στεφανία 6906997855
Θα σας κρατήσουμε ενήμερους με αναρτήσεις για την πορεία της διακονίας αυτής.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΙΛΗΜΩΝ ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗΣ             ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

 

Κυριακή 5/12/21

Την ερχόμενη Κυριακή στις 5/12/21 η Λατρεία αρχίζει στις 11.00πμ και την εκκλησία θα διακονίσει ο αδ. Φώτης Ρωμαίος.

Βέβαια συνεχίζεται όπως πάντα η ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση των ομιλιών, δηλαδή της Κυριακής (2η Λατρεία) και ενίοτε της Τετάρτης από την ιστοσελίδα της εκκλησίας μας www.newlifechurch.gr  


 

Κοινωνικό έργο:

Συνεχίζονται τα προγράμματα του Καταφυγίου Αγάπης κάθε Τρίτη και Πέμπτη  και προσευχόμαστε για όλους τους συνεργάτες της διακονίας και ιδιαίτερα  την οικογένεια Κ. Βιταλάκη που έχει την διακονική ευθύνη.

 Υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες για εθελοντική βοήθεια σε διάφορες διακονίες του κοινωνικού έργου  και θέλουμε να ενθαρρύνουμε νέους που έχουν κάποιο χρόνο να βοηθήσουν.

 Για περισσότερες πληροφορίες  για τη συμμετοχή σας , επικοινωνήστε με τον Αλέκο Τακτικό (6932553155) ή τον Μάνο Τζαμτζή (6934612929), ενώ θα βρίσκετε αναρτήσεις με συγκεκριμένες ανάγκες στη σελίδα “Δράση Συμπαράστασης Ευαγγελικών Εκκλησιών” στο Facebook.


 

 

Κυριακό σχολείο

Το Κυριακό Σχολείο, λειτουργεί κανονικά, για τη νέα σχολική χρονιά στο χώρο της εκκλησία μας και στις τάξεις μας στα πλαίσια των κανονισμών ασφάλειας για τον cocid-19.

Για όποιες ερωτήσεις, μιλήστε με την αδελφή Δώρα Καραλή. 6972795696


Για τις προσφορές μας και την Λογία της εκκλησίας:

Συνεχίζουμε  να στηρίζουμε τα προγράμματα της σύναξής μας και το πρεσβυτέριο μας θυμίζει με κάθε τρόπο την ανάγκη της δικιάς μας συμβολής στις πολλαπλές ανάγκες της εκκλησίας… Δεν έχουμε ανακαλύψει κάποιο ιδιαίτερο τρόπο για τις προσφορές μας στην εκκλησία εκτός απ’ τον τραπεζικό λογαριασμό που όταν θέλουμε μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε όλοι μας…

Η βασική βιβλική  προϋπόθεση είναι η ίδια για τις ηλεκτρονικές μας προσφορές όπως και για τις ζωντανές…  «΄Εκαστος καθώς προαιρείται τη καρδία, μη  εκ  λύπης  ή  εξ  ανάγκης · ιλαρόν   γαρ   δότην   αγαπά   ο   Θεός. » ( Β΄ Κορ. θ΄ ,7 )Ο καθένας ας δώσει ό,τι του λέει η καρδιά του χωρίς να στενοχωριέται ή να εξαναγκάζεται, γιατί ο Θεός αγαπάει αυτόν που δίνει με ευχαρίστηση!!

Ο λογαριασμός της εκκλησίας μας  στην Alpha Βank μέσω  της Kοινωνίας Eυαγγελικών Εκκλησιών  με όλες τις κρατικές φορολογικές εκπτώσεις είναι:  ΙΒΑΝ. GR3701401460146002002022717