Ανακοινώσεις

Τα μέτρα λόγω covid-19:

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, μέχρι νεωτέρας:   

Για τις συνάξεις μας της Τετάρτης (8.00μμ) και της Κυριακής (11.00πμ), σύμφωνα με το ΦΕΚ της Πολιτείας, για να βρισκόμαστε εντός της αιθούσης θα πρέπει να φοράμε μάσκα τύπου KΝ95.

Παρακαλούμε για τη συμμόρφωση, με προσωπική ευθύνη του καθενός, στα μέτρα αυτά που κρίνονται απαραίτητα για την προφύλαξη όλων μας.

 


Τετάρτη 

Έχουμε επανέλθει στο κανονικό μας πρόγραμμα της Τετάρτης, όπως πάντα στις 8.00μμ.

Την Τετάρτη 18/5/22 στις 8 το βράδυ, θα είναι η ώρα συμπροσευχής στην εκκλησία μας  με εισηγητή τον αδελφό Έραστο Φίλο.

Ώρα χριστιανικής απολογητικής
Θέμα: Τι είναι (και τι δεν είναι) η χριστιανική απολογητική;
Η σειρά αυτή των ομιλιών, όπως και σημειώσεις, θα υπάρχουν στο εδώ στο site.

 


 

 

Κυριακή 22/5/22

Την Κυριακή 22/5/22 στις 11 το πρωί, θα διακονήσει τον άμβωνα της εκκλησίας μας ο αδελφός Φιλήμων Τυλλιανάκης.

Βέβαια συνεχίζεται όπως πάντα η ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση των ομιλιών, από την ιστοσελίδα της εκκλησίας μας www.newlifechurch.gr  


 

Κοινωνικό έργο:

Συνεχίζονται τα προγράμματα του Καταφυγίου Αγάπης κάθε Τρίτη και Πέμπτη  και προσευχόμαστε για όλους τους συνεργάτες της διακονίας και ιδιαίτερα  την οικογένεια Κ. Βιταλάκη που έχει την διακονική ευθύνη.

 Υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες για εθελοντική βοήθεια σε διάφορες διακονίες του κοινωνικού έργου  και θέλουμε να ενθαρρύνουμε νέους που έχουν κάποιο χρόνο να βοηθήσουν.

 Για περισσότερες πληροφορίες  για τη συμμετοχή σας , επικοινωνήστε με τον Αλέκο Τακτικό (6932553155) ή τον Μάνο Τζαμτζή (6934612929), ενώ θα βρίσκετε αναρτήσεις με συγκεκριμένες ανάγκες στη σελίδα “Δράση Συμπαράστασης Ευαγγελικών Εκκλησιών” στο Facebook.


 

 

Κυριακό σχολείο

Το Κυριακό Σχολείο, λειτουργεί κανονικά.

Για όποιες ερωτήσεις, μιλήστε με την αδελφή Δώρα Καραλή. 6972795696.


Για τις προσφορές μας και την Λογία της εκκλησίας:

Συνεχίζουμε  να στηρίζουμε τα προγράμματα της σύναξής μας και το πρεσβυτέριο μας θυμίζει με κάθε τρόπο την ανάγκη της δικιάς μας συμβολής στις πολλαπλές ανάγκες της εκκλησίας… Δεν έχουμε ανακαλύψει κάποιο ιδιαίτερο τρόπο για τις προσφορές μας στην εκκλησία εκτός απ’ τον τραπεζικό λογαριασμό που όταν θέλουμε μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε όλοι μας…

Η βασική βιβλική  προϋπόθεση είναι η ίδια για τις ηλεκτρονικές μας προσφορές όπως και για τις ζωντανές…  «΄Εκαστος καθώς προαιρείται τη καρδία, μη  εκ  λύπης  ή  εξ  ανάγκης · ιλαρόν   γαρ   δότην   αγαπά   ο   Θεός. » ( Β΄ Κορ. θ΄ ,7 )Ο καθένας ας δώσει ό,τι του λέει η καρδιά του χωρίς να στενοχωριέται ή να εξαναγκάζεται, γιατί ο Θεός αγαπάει αυτόν που δίνει με ευχαρίστηση!!

Ο λογαριασμός της εκκλησίας μας  στην Alpha Βank μέσω  της Kοινωνίας Eυαγγελικών Εκκλησιών  με όλες τις κρατικές φορολογικές εκπτώσεις είναι:  ΙΒΑΝ. GR3701401460146002002022717