Ανακοινώσεις

Μετά τα απαγορευτικά μέτρα: 

Αρχίσαμε ήδη κάθε Κυριακή πρωί με μια σύναξη στις 11.00πμ και στην συνέχεια με το Δείπνο του Κυρίου με όλα τα μέτρα προφύλαξης.

Για τις Τετάρτες επανερχόμαστε  κανονικά στις 8.00μμ για συμμελέτη και συμπροσευχή στο χώρο της  εκκλησίας, χωρίς δηλώσεις, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συνήθως μέσα στα όρια που έχουν δοθεί απ’ την πολιτεία. 

Παραμένει υποχρεωτική σε όλες τις εκδηλώσεις της εκκλησίας  η χρήση διπλής μάσκας (μίας υφασμάτινης και μίας ιατρικής) ή μίας μάσκας τύπου Ν95.

Όλοι οι συντελεστές  που συμμετέχουν στη λειτουργία της εκκλησίας  (διακονία άμβωνα, υμνωδία και τεχνική υποστήριξη) καλούνται να έχουν κάνει self test διάγνωσης του Covid 19 σύμφωνα με τις κρατικές οδηγίες που μας έχουν δοθεί και δεν προσμετρούνται στον αριθμό των προσώπων που μπορούμε να έχουμε στο εσωτερικό της εκκλησίας.

Θα υπάρχουν πάλι  δηλώσεις για όλους που  θέλουν να έρθουν στην εκκλησία την Κυριακή  και θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους… αν υπάρξουν παραπάνω δηλώσεις θα καταχωρηθούν για την επόμενη Κυριακή και θα ενημερωθείτε. Παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή σας στον πρεσβύτερο αδελφό Τάσο Αθανασίου που θα συντονίσει τις εγγραφές για τις ζωντανές συνάξεις της εκκλησίας της Κυριακής  στα παρακάτω τηλέφωνα μέχρι το Σάββατο το πρωί στις 11πμ. Το  σταθερό τηλέφωνο είναι 2108088745 και το κινητό 6977254989


 

Τετάρτες 

Επανερχόμαστε στο κανονικό πρόγραμμα μας και αρχίζουμε τις συνάξεις μας της Τετάρτης όπως πάντα, στις 8.00μμ.

Την Τετάρτη 15/9/2021 – Βιβλική Μελέτη με τον αδ. Χάρη Νταγκουνάκη:

Νέα σειρά 7 μελετών με γενικό θέμα: Ομιλίες στην Καινή Διαθήκη
1. Το κήρυγμα της Πεντηκοστής
Ανάγνωσμα: Πράξεις Αποστόλων 2:14-21

Βοήθεια στους Πυρόπληκτους

Προς τα μέλη της «Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών»
Θέμα: Υποστήριξη αναγκών πυρόπληκτων 2021
Αγαπητά αδέλφια,
Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι απ’ την πρωτοφανή εξέλιξη των πυρκαγιών στην πατρίδα μας και σε όμορες χώρες. Αισθανόμαστε ότι είναι ευθύνη μας ως Εκκλησία Χριστού να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που υποφέρουν από τις τραγικές συνέπειες και να συνεργαστούμε με τις αρχές, ώστε η βοήθειά μας να πιάσει τόπο.
Είμαστε ήδη σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές στη Β. Εύβοια και προχωράμε στην αγορά τροφίμων, ειδών υγιεινής και άλλων υλικών που θα σταλούν με μια πρώτη αποστολή αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα συνεργαζόμαστε μ’ όλες τις εκκλησίες της Κοινότητάς μας για να αξιολογήσουμε τις ανάγκες και να οργανώσουμε ομάδες εθελοντών απ’ την πατρίδα μας και το εξωτερικό που θα υπηρετήσουν διάφορες βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες ανάγκες στις περιοχές που επλήγησαν.
Θέλουμε να ζητήσουμε τη συνδρομή όλων, μαζί με τη θερμή μας προσευχή, με τους τρεις παρακάτω τρόπους:
• Την προσφορά εθελοντών για τις κοινές δράσεις των Εκκλησιών μας.
• Άμεσα, δωρεές στον λογαριασμό της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ – ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ» (Alpha Bank / GR64 0140 1460 1460 0200 2022 522 / με Αιτιολογία «Πυρόπληκτοι»), για αγορά τροφίμων και υλικών για την 1η αποστολή αυτή την εβδομάδα.
• Συλλογή τροφίμων που δεν χρειάζονται ψυγείο. Θα στείλουμε κατάλογο αφού πληροφορηθούμε τις ανάγκες.
Σημειώνουμε ότι για λόγους ευελιξίας προκρίνεται η συλλογή χρημάτων, έτσι ώστε να δίνεται στους αδελφούς που θα έχουν το συντονισμό η ευχέρεια να προσαρμόζουν τις εκάστοτε αγορές αγαθών σε συγκεκριμένες ανάγκες.
Ενημέρωση – γραμματειακή υποστήριξη: Καβάκα Στεφανία 6906997855
Θα σας κρατήσουμε ενήμερους με αναρτήσεις για την πορεία της διακονίας αυτής.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΙΛΗΜΩΝ ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗΣ             ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

 

Κυριακή 19/09/21

Την ερχόμενη Κυριακή στις 19/09/21 θα διακονήσει την εκκλησία μας  στις 11 πμ  ο αδελφός  Γιώργος Ρωμαίος στον χώρο της εκκλησίας. Βέβαια θα συνεχιστεί όπως πάντα η ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση των ομιλιών, δηλαδή της Κυριακής και της Τετάρτης από την ιστοσελίδα της εκκλησίας μας www.newlifechurch.gr  


 

Κοινωνικό έργο:

Συνεχίζονται τα προγράμματα του Καταφυγίου Αγάπης κάθε Τρίτη και Πέμπτη  και προσευχόμαστε για όλους τους συνεργάτες της διακονίας και ιδιαίτερα  την οικογένεια Κ. Βιταλάκη που έχει την διακονική ευθύνη.

 Υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες για εθελοντική βοήθεια σε διάφορες διακονίες του κοινωνικού έργου  και θέλουμε να ενθαρρύνουμε νέους που έχουν κάποιο χρόνο να βοηθήσουν.

 Για περισσότερες πληροφορίες  για τη συμμετοχή σας , επικοινωνήστε με τον Αλέκο Τακτικό (6932553155) ή τον Μάνο Τζαμτζή (6934612929), ενώ θα βρίσκετε αναρτήσεις με συγκεκριμένες ανάγκες στη σελίδα “Δράση Συμπαράστασης Ευαγγελικών Εκκλησιών” στο Facebook.


 

 

Κυριακό σχολείο

Το Κυριακό Σχολείο, Θεού θέλοντος, ξεκινάει δια ζώσης τη λειτουργία του, για τη νέα σχολική χρονιά στις 19/9/2021 και θα  θα συναντηθούμε στο χώρο της εκκλησία μας και στις τάξεις μας, μετά από τις διακοπές του καλοκαιριού.

Για όποιες ερωτήσεις μιλήστε με την αδελφή Δώρα Καραλή. 6972795696


 

Για τις προσφορές μας και την Λογία της εκκλησίας:

Συνεχίζουμε  να στηρίζουμε τα προγράμματα της σύναξής μας και το πρεσβυτέριο μας θυμίζει με κάθε τρόπο την ανάγκη της δικιάς μας συμβολής στις πολλαπλές ανάγκες της εκκλησίας… Δεν έχουμε ανακαλύψει κάποιο ιδιαίτερο τρόπο για τις προσφορές μας στην εκκλησία εκτός απ’ τον τραπεζικό λογαριασμό που όταν θέλουμε μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε όλοι μας…

Η βασική βιβλική  προϋπόθεση είναι η ίδια για τις ηλεκτρονικές μας προσφορές όπως και για τις ζωντανές…  «΄Εκαστος καθώς προαιρείται τη καρδία, μη  εκ  λύπης  ή  εξ  ανάγκης · ιλαρόν   γαρ   δότην   αγαπά   ο   Θεός. » ( Β΄ Κορ. θ΄ ,7 )Ο καθένας ας δώσει ό,τι του λέει η καρδιά του χωρίς να στενοχωριέται ή να εξαναγκάζεται, γιατί ο Θεός αγαπάει αυτόν που δίνει με ευχαρίστηση!!

Ο λογαριασμός της εκκλησίας μας  στην Alpha Βank μέσω  της Kοινωνίας Eυαγγελικών Εκκλησιών  με όλες τις κρατικές φορολογικές εκπτώσεις είναι:  ΙΒΑΝ. GR3701401460146002002022717