Ανακοινώσεις

Απαγορευτικά μέτρα έως και 30/05/2021!

Η φυσική παρουσία δεν είναι δυνατή στην εκκλησία από το Σάββατο (07/11) που ξεκινά το δεύτερο απαγορευτικό εξόδου σ όλη την Ελλάδα για την αναχαίτιση της πανδημίας του COVID-19.
Συνεπώς, θα υπάρχουν μόνο διαδικτυακά  προγράμματα.


 

 

Tετάρτη 05/05/21

 Για την ερχόμενη Τετάρτη στις 8μμ  το θέμα της εισήγησης  θα έχει ο αδελφός μας Τέλης Μακρόπουλος με θέμα:

“Γιατί ο Χριστός, μετά την Ανάστασή Του δεν εμφανίστηκε στους διώχτες Του”

 Στις 8μμ συνδεθείτε  στην ιστοσελίδα της εκκλησίας μας www.newlifechurch.gr  (όπως ακριβώς για το κυριακάτικο μήνυμα) 

 Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης θα  συνδεθούμε με ένα κλικ στο: https://www.gotomeet.me/echurches/new-life-group-01-1 ΄για την ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση ζωντανά πάνω στο θέμα. Στη συνέχεια θα έχουμε την κοινή ώρα προσευχής με τα  αιτήματα των αδελφών και τα ειδικά αιτήματα που έχουμε κάθε Τετάρτη με τα «μάτια των νέων μας…»  Είναι μια ιδιαίτερη ευλογία αυτή καθώς δίνουμε το βήμα στους νέους μας να μοιραστούν  αιτήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ως νέοι  ώστε να προσευχόμαστε συγκεκριμένα και αποτελεσματικά.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να συνδεθούν από το σταθερό τους τηλέφωνο και μάλιστα να προσευχηθούν μ όλους τους αδελφούς.

Το τηλέφωνο είναι  210-3002583 και ο κωδικός : 665-722-973##

 

 


 

Για τις προσφορές μας:

Συνεχίζουμε  να στηρίζουμε τα προγράμματα της σύναξής μας και το πρεσβυτέριο μας θυμίζει με κάθε τρόπο την ανάγκη της δικιάς μας συμβολής στις πολλαπλές ανάγκες της εκκλησίας… Δεν έχουμε ανακαλύψει κάποιο ιδιαίτερο τρόπο για τις προσφορές μας στην εκκλησία εκτός απ’ τον τραπεζικό λογαριασμό που όταν θέλουμε μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε όλοι μας…😀

Η βασική βιβλική  προϋπόθεση είναι η ίδια για τις ηλεκτρονικές μας προσφορές όπως και για τις ζωντανές…  «΄Εκαστος καθώς προαιρείται τη καρδία, μη  εκ  λύπης  ή  εξ  ανάγκης · ιλαρόν   γαρ   δότην   αγαπά   ο   Θεός. » ( Β΄ Κορ. θ΄ ,7 )Ο καθένας ας δώσει ό,τι του λέει η καρδιά του χωρίς να στενοχωριέται ή να εξαναγκάζεται, γιατί ο Θεός αγαπάει αυτόν που δίνει με ευχαρίστηση!!


Κυριακό σχολείο

Το Κυριακό σχολείο συνεχίζει να διακονεί διαδικτυακά, ξεχωριστά για τις διάφορες τάξεις και  σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί στους γονείς.  Προσευχόμαστε για τους δασκάλους και τα παιδιά που έχουν οπωσδήποτε καταπονηθεί απ’ την απομόνωση και την υποχρεωτική προσήλωση στις «οθόνες». Προσευχόμαστε και για τους γονείς που πρέπει να διαχειριστούν με προσευχή αυτή την πρόκληση που όλους μας στεναχωρεί και μας πονάει αλλά πρέπει να νικήσουμε κι αυτή τη μάχη~

Δεν θα υπάρξει προσέλευση έως 30/05/2021!

Τα προγράμματα της Κυριακής (11:00 π.μ.) και της Τετάρτης  (8:00 μ.μ.) μεταδίδονται ζωντανά διαδικτυακά από αυτή τη σελίδα και τις σελίδες της Νέας Ζωής στο Facebook και το YouTube, με την προσδοκία να γίνουν ευλογία για όλους!


Κυριακή 09/05/21

Την ερχόμενη Κυριακή 09/5/21  το πρωί στις 11, το βιβλικό μήνυμα το πρωί της Κυριακής θα έχει ο αδελφός μας Φώτης Ρωμαίος.

  Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της εκκλησίας μας www.newlifechurch.gr  

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μηνύματος  θα συναντηθούμε ζωντανά στη γνωστή πλατφόρμα της εκκλησίας για κοινωνία και   το Δείπνο του Κυρίου. Είναι μια ιδιαίτερη ευλογία αυτή η ώρα που είμαστε όλοι καλεσμένοι με μόνη προϋπόθεση τον προσωπικό μας αυτοέλεγχο. 

 Παρακαλούμε προετοιμάστε τα στοιχεία του Δείπνου για σας και την οικογένειά σας  ώστε όλοι μαζί να απολαύσουμε αυτή την πνευματική ευλογία έστω και διαδικτυακά. Έχει όλα τα βιβλικά στοιχεία που περιγράφουν το Δείπνο του Κυρίου και έχει τα ίδια ή και μεγαλύτερα  πνευματικά αποτελέσματα στις καρδιές όλων που παίρνουν μέρος λόγω των συνθηκών του εγκλεισμού και της απομάκρυνσης.… Κάθε φορά είναι μια ιδιαίτερη ευλογία για όλους μας. Δοκιμάστε και εσείς αυτή την Κυριακή!

Κάντε ένα κλικ στο : https://www.gotomeet.me/echurches/new-life-group-01-1

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να συνδεθούν από το σταθερό τους τηλέφωνο και μάλιστα να προσευχηθούν με όλους τους αδελφούς. Το τηλέφωνο είναι  210-3002583 και ο κωδικός : 665722973##


Κοινωνικό έργο:

Συνεχίζονται τα προγράμματα του Καταφυγίου Αγάπης κάθε Τρίτη και Πέμπτη  και προσευχόμαστε για όλους τους συνεργάτες της διακονίας και ιδιαίτερα  την οικογένεια Κ. Βιταλάκη που έχει την διακονική ευθύνη.

 Υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες για εθελοντική βοήθεια σε διάφορες διακονίες του κοινωνικού έργου  και θέλουμε να ενθαρρύνουμε νέους που έχουν κάποιο χρόνο να βοηθήσουν.

 Για περισσότερες πληροφορίες  για τη συμμετοχή σας , επικοινωνήστε με τον Αλέκο Τακτικό (6932553155) ή τον Μάνο Τζαμτζή (6934612929), ενώ θα βρίσκετε αναρτήσεις με συγκεκριμένες ανάγκες στη σελίδα “Δράση Συμπαράστασης Ευαγγελικών Εκκλησιών” στο Facebook.


Η Λογία της εκκλησίας:

Ο λογαριασμός της εκκλησίας μας  στην Alpha Βank μέσω  της Kοινωνίας Eυαγγελικών Εκκλησιών  με όλες τις κρατικές φορολογικές εκπτώσεις είναι:  ΙΒΑΝ. GR3701401460146002002022717