Πρόγραμμα συνάξεων

Αγαπητοί Αδελφοί και Φίλοι της Ν. Ζωής,

Φτάσαμε στην καρδιά του καλοκαιριού με ευγνωμοσύνη για την παρουσία και την προμήθεια του Κυρίου μας για τη σύναξή μας όλο αυτό το διάστημα με τις πρωτόγνωρες εμπειρίες και προκλήσεις για όλους.

Θέλουμε να θυμίσουμε  ότι όλες οι μεσοβδομαδιαίες συνάξεις της εκκλησίας μας την Τετάρτη το βράδι δεν θα γίνουν  για τον μήνα Αύγουστο, όπως κάθε χρόνο. Θα επανέλθουμε πρώτα ο Θεός στο κανονικό πρόγραμμα απ’ τον Σεπτέμβρη.

Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τα καινούργια μέτρα που ανακοινώθηκαν απ’ την πολιτεία, από 1η Αυγούστου έως και 31η Αυγούστου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρουςσυμπεριλαμβανομένων και των εκκλησιών.

Συνεπώς αυτό ισχύει και στις συνάξεις της Ν. Ζωής,  γι αυτό και παρακαλούμε τη συνεργασία όλων για τη χρήση της μάσκας στις κυριακάτικες συνάξεις μας.

Υπάρχει επίσης ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και σε ανοιχτούς χώρους, όταν δεν είναι εφικτή η τήρηση αποστάσεων.

Η συνεργασία μας για τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να γίνεται με ατομική ευθύνη και  διάθεση σεβασμού για τον διπλανό μας και σε καμιά περίπτωση  δεν μας εμποδίζουν, τα όποια μέτρα, να απολαύσουμε την κοινωνία των αδελφών και να λατρεύσουμε  όλοι μαζί το πρόσωπο του Κυρίου μας.